Ik ben Jan van der Zanden, geboren op maandag 29 juli 1968 geboren in Boxtel. Momenteel woon ik in de Glimlach van Brabant, Esch .

Ik heb mij, middels opleiding en werkervaring, opgewerkt van administratief medewerker tot financial controller. Nu wil ik met mijn expertise U ondersteunen en begeleiden met het verwerken van Uw administratie en het verzorgen van Uw belastingaangifte(n).

Om mezelf in goede gezondheid te houden, beoefen ik regelmatig de golf- en tennissport. Fietsen en wandelen in de mooie buitenlucht doe ik ook zoveel als ik kan. Yoga- en mindfulness oefeningen doen en het meten van mijn hartslag, mijn energie- en mijn stresslevel zitten in mijn dagelijkse ritme.

Iets voor een ander betekenen heb ik van mijn ouders en mijn broer meegekregen en dit zit dus in mijn genen. Maatschappelijk ben ik actief betrokken bij de lokale stichting Platform Esch Perspectief om gezamenlijk met alle Essche inwoners een leefbaarheidsplan op te stellen. Voorzitter van de VVE Looiershof 26-40 in Esch zijn zit ook in mijn takenpakket. Mantelzorg verlenen zal U ook niet vreemd zijn. Ik krijg er, ondanks de zware belasting, meestal positieve energie van.

Iets voor een ander betekenen, geldt ook op zakelijk niveau. Vandaar dat ik op zeer frequente basis gericht spar, al dan niet in een netwerkclub, met diverse andere ondernemers. Aan het eind van de bijeenkomst hoop ik zoveel mogelijk ondernemers een dienst te hebben bewezen.

Als U interesse in mij heeft, ben ik graag bereid om met U van gedachte te wisselen. Om zodoende te kunnen onderzoeken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.